Archip Sailing
Vå²?bå´¡r
Seglingsfⳬag
Priser & Villkor
Nyheter
L䮫ar
 Kontakta oss
Startsidan
Select English version
Hyra segelbå´ - ett enkelt och bekvä­´ sä´´ att segla- Archip Sailing

Archip Sailing

ArchiP Sailing 䲠ett fullservicef⥴ag med perfekt l䧥 f⠳eglare i Stockholms Sk䲧岤. V岡 b崡r ligger l宧t ut i mellansk䲧岤en vid Winbergs Varv p堄jur੮vid s䲡 Kanholmsfj䲤en. H䲩fr宠till Sandhamn har du ca 7 M att segla och till Bj⫳k䲠i yttersk䲧岤en ca 14 M. Med bil n岠du oss p堵nder en timme fr宠city.

Hyra bå´¼/a>

Det ska vara enkelt och bekvämt att hyra båt. Därför erbjuder vi bra båtar med hög standard. Dessutom har du möjlighet att köpa till en hel del service som gör seglarlivet lite bekvämare.
Några exempel: Du kan hyra jolle med motor, vi kan transportsegla båten så du hämtar den på annan plats än Djurö, sk ”envägssegling”, du kan hyra lakan, vi kan sköta slutstädning, vi kan skräddarsy utbildningar, m m.

Charter

Med b崣harter menar vi segling med professionell skeppare som tar ansvar f⠮avigering och s䫥rhet men det 䲠du som best䭭er: Vill du styra och segla sj䬶 s堤r skepparen med som en r大ivare och 楲vakare och vill du inte styra alls tar skepparen givetvis den rollen ombord med viss assistans fr宠hyresg䳴en och bes䴴ningen.
Charter kan vara en, eller flera b崡r i gruppeskader i allt fr宠n姲a timmars dagseglande till hela veckor. Det 䲠bara din fantasi som s䴴er gr䮳en f⠨ur vi kan segla och vad vi kan g⡠med b崡rna.

Skärgård

Det är skärgården som är det stora äventyret och en av anledningarna till att vi och många med oss tycker det är kul att segla varje dag under säsongen, år för år, hela livet ut. Har du inte seglat här tidigare kommer varje ö och varje stund bjuda på överraskningar och spännande miljöer.
Har du seglat mycket i skärgården så vet du ju redan att du i alla fall har öar, vikar, platser och stämningar kvar att se och uppleva som du ännu inte sett eller varit med om.

Havet

Med våra båtar och båtarnas gynnsamma läge är det Casinostugan enkelt att segla lite längre över havet. Under en semestervecka hinner du enkelt med ett besök på Åland utan att det blir stressigt med återlämning av båten.
Den lite djärvare som kan tänka sig en längre sträcksegling någon av dagarna når utan bekymmer Gotland på samma tid.

Utbildning

Vi är övertygade om att det finns många seglare som vill lära sig mer om segling av moderna kölbåtar. Det kan vara rena baskurser som: lägga till, hissa segel, reva segel eller lite mer avancerat som: spinnakersegling , grundläggande krysstaktik, trimtips, skärgårdsnavigering osv. Tyvärr går det mycket prestige i segling och få vågar ställa de rätta frågorna och blotta sina kunskapsluckor i sitt vanliga umgänge.
Med oss kan du ta chansen att segla några timmar, eller en heldag, tillsammans med en duktig instruktör och några likasinnade som alla vill lära sig lite mer och få några goda råd på vägen.

Udda årstider

Vi seglar fram till och med november och vid gynnsam väderlek även i december. Varför inte låta oss segla er till Julbordet i Sandhamn? Eller hyr en båt och segla i en tom novemberskärgård. En oförglömlig seglingsupplevelse.

Klicka h䲠f⠶岠prislista

Kontakta oss

Klicka h䲠f⠦⦲姡n, bokning eller fr姯r.
Copyright â°? Archip Sailing AB. All rights reserved. - Webbsajten ä² utvecklad av Klejm
billiga nike air max billiga nike air max 90 nike air max billiga nike air max 90 billiga billiga nike air max dam billiga nike air max rea
nike free run online sverige nike free run dam intersport rea nike free run 3.0 herr Nike Air Max 90 Rea Herr nike air max sverige online Billiga ste Nike Air Max